Semi permanente make-up bij The Beauty Atelier by Sanne

Wenkbrauwen die altijd goed zitten… het klinkt als een droom. Iedere ochtend je wenkbrauwen bijtekenen om wat expressie in je gezicht te creëren. Vaak vinden we het ook lastig om de juiste vorm te bepalen. Your brow stylist to the rescue! Ga voor de meest natuurlijke vorm van semi permanente make-up naar The Beauty Atelier by Sanne.

Ik ben Sanne van de Poll van The Beauty Atelier by Sanne. Ik ben allround schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, wimperstyliste en brow styliste. Ik ben gespecialiseerd in het kijken naar de meest natuurlijke wenkbrauwen voor jou! Persoonlijke aandacht is het belangrijkste bij The Beauty Atelier by Sanne. Ik kijk samen met de klant naar wat jij graag wilt, zodat je iedere ochtend wakker wordt met prachtige, natuurlijke wenkbrauwen!

We verwelkomen jou in onze salon op de Ruimtevaart 50 – 56 in het Voyager gebouw.
Voordat we met de behandeling beginnen, gaan we eerst rustig zitten en bespreken we hoe jouw behandeling er uit gaat zien. Ik hoor graag jouw wensen. Ook hoor ik graag of ik rekening moet houden met medische bijzonderheden. Hierna gaan we ‘Brow Mapping’ toepassen. Dit is het uittekenen van de gewenste vorm van de wenkbrauwen. Op basis van lijnen tekenen we de gewenste wenkbrauwen, zodat ze helemaal symmetrisch zijn. Wij gaan samen kijken of jij volledig tevreden bent. We plannen de afspraak ruim in, zodat we in alle rust kunnen kijken wat het beste is. We beginnen pas wanneer jij akkoord bent met de vorm en kleur.

Wij gaan powder brows bij jou zetten. Bij powder brows worden jouw wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. We brengen op een heel subtiele manier pigment aan op je wenkbrauwen met een PMU-apparaat. Hierdoor lijkt het alsof jij je wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Dit kan op de meest natuurlijke manier! Vind mijn portfolio op instagram! @thebeautyatelier_bysanne

Neem gerust contact op voor verdere vragen en tarieven.

Lieve groet, Sanne

The Beauty Atelier by Sanne
thebeautyatelierbysanne@gmail.com