Mijn specialisaties

Orthesiologie

Met gebruik van siliconen maak ik een orthese om bijvoorbeeld een pijnlijke likdoorn op of tussen de tenen druk vrij te leggen. Deze orthese wordt helemaal passend aan uw teen gemaakt en is ook zeer geschikt bij hamer-en ruitertenen en bij een halux valgus. De ortheses zijn van een zacht materiaal en hebben geen corrigerende werking.

 

Nagelregulatie

Hieronder word het corrigeren van ingroeiende nagels door middel van een nagelbeugel, ony clipp of BS spange verstaan. Deze beugels worden op maat gemaakt en per situatie word bekeken welke beugel het beste bij de nagel past.

 

Nagelreparatie

Met acryl of gel word de gespleten of afgebroken nagel gerepareerd en gecorrigeerd in de groei. Ook kan deze techniek toegepast worden om een teennagel te verfraaien.

 

Vilttechniek

Deze techniek wordt gebruikt om hevige drukpijnen aan de voet of tenen gelijk te ontlasten.

Door de diverse opleidingen en technieken kan ik de oorzaak van het probleem naar voren halen en hierdoor gerichter werken. Door deze unieke methode kan ik meer bieden dan gemiddeld. Daardoor kan er aanvullende zorg geboden worden die gericht is op het voorkomen van klachten en het beperken van de klachten. Iemand die adviseert en ondersteund te werk gaat.