Medisch pedicure Details Prijs
Basis Voetverzorging
Desinfecteren van de voeten, Nagelomgeving reinigen (handmatig/machinaal), Knippen van nagels, Verwijderen van oppervlakkig eelt, Desinfecteren voeten na behandeling, Afgerond met een voeten creme naar keuze
42,50
Luxe voetverzorging
Desinfecteren van de voeten, Nagelomgeving reinigen (handmatig/ machinaal), Knippen van nagels, Verwijderen van oppervlakkig eelt, Verwijderen van een eventuele 1 likdoorn of een ingroeiende teennagel, Desinfecteren voeten na de behandeling, Een heerlijke voeten scrub behandeling of Een ontspannende voetmassage met een olie op natuurlijke basis naar keuze.
47,50
Diabetisch/ reuma/ risico voet/ oncologie
Controle huid onderbenen en voeten, Desinfecteren van de voeten, Nagelomgeving reinigen (handmatig/machinaal), Knippen van nagels, Verwijderen van eelt (mes en frees), Verwijderen van evt likdoorns, Desinfecteren voeten na behandeling, Afgerond met een voeten creme.
42,50
Nagelbeugel 27,50
Orthese v.a 28,50
Nagelreparatie 28,50
Antidruktechniek vilt v.a 22,50
Medische voet – onderzoek-
Voor de diabetisch reuma/ risicovoet zal bij het eerste gesprek altijd een anamnese worden afgenomen. Voor dit eerste uitgebreide onderzoek + behandeling + voorlichting en daarbij een mogelijke verwijzing naar podotherapeuten, huisartsen of/ en andere partners waar wij mee samen werken, betaald u voor de eerste behandeling:
57,50
Deel behandeling/ kleine verrichtingen
Verwijderen van overmatig eelt, likdoorn of kloof. Behandeling ingroeiende/ ingegroeide-of verdikte nagels (ramshoornnagels)
32,50 – 35,50