Mijn naam is Renate van Tuijl-Sinnige en ik woon in Amersfoort, samen met mijn echtgenoot en twee zoons. Mijn schoonheidssalon aan huis heb ik al vele jaren! De naam “Yarona” is ontstaan door een combinatie van de namen van mijn kinderen: Ya (Yannick) RonA (Aaron). In de praktijk staat Yarona voor passie voor mijn werk en kundigheid. Kortom: Professionaliteit!

Ons vak is een geweldig vak! Enerzijds omdat je oneindig veel kunt leren over de huid in het algemeen, anderzijds omdat je soms mensen met een bepaald huidprobleem in de praktijk krijgt die je van hun aandoening kunt afhelpen. En dat geeft voldoening!

Ik vind het altijd weer een uitdaging om mensen een “moment voor jezelf” te geven opdat zij telkens mijn praktijk met een fijn gevoel verlaten.

Mijn missie is ervoor te zorgen dat je goed in je vel zit, en dit vervolgens kunt uitstralen door er goed uit te zien! Hierbij kan ik helpen door middel van huidverbetering- en ontspanningsbehandelingen en make-up. Graag verwelkom ik je een keer in mijn gezellige praktijk in Amersfoort!

Met vriendelijke groet,

Renate van Tuijl-Sinnige


o_1a6o1e4f41q661jv1iq51lgutq6r_web-2
partner-logo01
phyto5-logo-grey-naam-verkleind-lode-1