In mijn salon zijn er globaal twee soorten behandelingen. We hebben de ontspannende huidverzorging behandeling en de huidverbeterende behandeling. De eerste beautybehandeling is zeer geschikt wanneer je bijvoorbeeld stress ervaart en echt behoefte hebt aan een moment voor jezelf. Een moment waarin jij compleet kunt relaxen en waardoor je ontspannen de salon weer verlaat. Hier staat de ontspannende massage hoog in het vaandel.

Een huidverbeterende beautybehandeling boek je wanneer je problemen met jouw huid hebt ondervonden. Denk hierbij aan acne, rimpels, verslapping, een vlekkerige huid, een droge huid of een vale huid. Een beautybehandeling kan het verschil maken en jou van deze klachten af helpen. Omdat er bijna altijd een reden is dat de probleem huid is, zoals hij is, gaan we eerst aan de slag om de oorzaak te achterhalen. Wanneer de oorzaak is vastgesteld maken we hier een behandelplan voor en zodoende kan de behandeling beginnen. Maar ook bij de huidverbeterende behandeling kan zeker een stuk ontspanning worden meegenomen!

Soorten beautybehandelingen van een probleemhuid
Heb jij (vermoedelijk) een probleemhuid? Dan gaan wij daar in de salon graag mee aan de slag. De soorten behandelingen die we kunnen uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

  • Een bindweefselmassage (dit is een pittige diepe massage die echt werkt op het collageen van de huid)
  • Een detox (dit is het ontgiften van de huid)
  • Een microdermabrasie (hierbij wordt de huid als het ware vacuüm gezogen. De dode en beschadigde cellen worden uit de bovenste huidlaag gezogen waardoor ze verdwijnen)
  • Een Zeitgard behandeling (de Zeitgard is een apparaat dat enorm populair is omdat het drie beautybehandelingen combineert; een warmtebehandeling om de poriën te openen, het diep inbrengen van verzorgingsproducten en een koeling om de poriën weer te sluiten)
  • Een combinatie van de huidverbeterende producten van Phyto 5 welke, ook door de zeer zuivere etherische oliën, een groot verschil kunnen maken.

Bekijk behandelingen

o_1a6o1e4f41q661jv1iq51lgutq6r_web-2
partner-logo01
phyto5-logo-grey-naam-verkleind-lode-1