In Amersfoort zitten veel schoonheidssalons. Wat onze salon in Amersfoort bijzonder maakt, is de plek an sich. Wij hebben een prachtige ruime salon met 3 cabines waar overal specialistische behandelingen worden uitgevoerd.

In onze uitstraling proberen wij het ‘huiskamergevoel’ te creëren en laagdrempeligheid staat hoog in het vaandel staat. We zijn echt een alles onder 1 dak concept met ons team en de andere bedrijven die op onze locatie zijn gevestigd.

Denk hierbij aan een lifestijlcoach, fysiotherapeut, luxe koffie corner in onze eigen salon.

We doen vooral veel huidverbeterende behandelingen. Denk aan de peelings, oxygeneo, bindweefselmassage, IPL en cryo (voor meer info hierover kijk dan bij het kopje behandelingen).

We kijken samen naar de conditie van jouw huid en de onregelmatigheden die voor ongemak zorgen. Tijdens de intake besteden we hier uitgebreid aandacht aan.

Vaak zijn voeding, hormonen en stress de veroorzakers van een slechte huid. We zullen je dan ook vragen stellen om erachter te komen welke factoren invloed hebben op jouw huid. Uiteraard adviseren we jou hierover.

Producten die jouw huid de verzorging geven die ze verdient

Tijdens onze behandelingen maken we gebruik van producten die een positieve invloed hebben op jouw huid. PHYTO 5, HL en Naobay zijn de merken waar we mee werken.

Zij voeden de huid en geven haar de beste verzorging die ze verdient. We adviseren je graag producten voor thuisgebruik.

Wil je blijven genieten van het effect van de behandelingen? Dan is het aan te raden om de producten ook thuis te gebruiken. Met name voor de huidverbeterende behandelingen is dit sterk aan te raden.

De massagetechnieken die we hanteren, worden als zeer prettig ervaren door onze cliënten. Vooral de vele soorten massages die we aanbieden worden gewaardeerd.

Denk dan aan een klassieke ontspannende massage, oorreflexmassage, penseelmassage, shiatsu massage, lymfedrainage, bindweesfelmassage, hotstonemassage, lichaamsmassage.

Met de cliënten die vaker komen, bouwen wij echt een band op en die geven jou al vrij snel het vertrouwen dat je het beste uit hun huid naar voren haalt!

Combinatie van behandelingen voor een ultieme wellness beleving

Als schoonheidsspecialistes in Amersfoort geven wij verschillende behandelingen, welke we combineren om je een unieke wellness beleving aan te kunnen bieden.

Zo combineert Renate bv reiki met een ontspannende gezichtsmassage. Martina is ook acne specialiste en Monica geeft naast medisch pedicure behandelingen ook massages.

Een ontspannende behandeling kan bestaan uit een voetenbadje, penseelmassage, hoofdhuidmassage, oorreflex massage, hotstone massage.