In Amersfoort zitten veel schoonheidssalons. Wat onze salon in Amersfoort bijzonder maakt, is onder andere de locatie. Wij zitten in een groot vitaliteits complex waar het ‘huiskamergevoel’ overheerst en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staat. We zijn echt een alles onder 1 dak concept met onder andere een huisarts, diëtiste, voedingsdeskundige, fysiotherapeut, maar ook een life cooking restaurant, luxe koffie corner en skybar zijn aanwezig.

De massagetechnieken die we hanteren, worden als zeer prettig ervaren door onze cliënten. Vooral de vele soorten massages die we aanbieden worden gewaardeerd. Denk dan aan een klassieke ontspannende massage, oorreflexmassage, penseelmassage, lymfedrainage, bindweesfelmassage, hotstonemassage, lichaamsmassage. Met de cliënten die vaker komen, daar bouwen wij echt een band mee op en die geven jou al vrij snel het vertrouwen dat je het beste uit hun huid naar voren haalt!

Combinatie van behandelingen voor een ultieme wellness beleving
Als schoonheidsspecialistes in Amersfoort geven wij verschillende behandelingen, welke we combineren om je een unieke wellness beleving aan te kunnen bieden. Zo combineert Renate reiki met een ontspannende gezichtsmassage. Een ontspannende behandeling kan bestaan uit een voetenbadje, penseelmassage, hoofdhuidmassage, oorreflex massage, hotstone massage. Uiteraard is dit geheel aan jou hoe jij een ontspannende behandeling wilt invullen. Jouw ontspanning en weldaad staan op nummer 1. Naast ontspanning, vind je bij ons ook huidverbeterende behandelingen. We kijken dan samen naar jouw huid en de onregelmatigheden die voor ongemak zorgen. Tijdens de intake besteden we hier uitgebreid aandacht aan. Vaak zijn voeding, hormonen en stress de veroorzakers van een slechte huid. we zullen je dan ook vragen stellen om erachter te komen welke factoren invloed hebben op jouw huid. Uiteraard adviseren we jou hierover.

Producten die jouw huid de verzorging geven die ze verdient
Tijdens onze behandelingen maken we gebruik van producten die een positieve invloed hebben op jouw huid. Naturys en PHYTO 5 zijn de merken waar we mee werken. Zij voeden de huid en geven haar de beste verzorging die ze verdient. We adviseren je graag producten voor thuisgebruik.

Wil je blijven genieten van het effect van de behandelingen? Dan is het aan te raden om de producten ook thuis te gebruiken.

o_1a6o1e4f41q661jv1iq51lgutq6r_web-2
partner-logo01
phyto5-logo-grey-naam-verkleind-lode-1