In Amersfoort zitten veel schoonheidssalons. Wat mij, als schoonheidsspecialiste in Amersfoort, bijzonder maakt is de kleinschaligheid in vergelijking met de grotere salons. De massagetechnieken die ik hanteer, worden gewaardeerd door mijn cliënten. Vooral de cliënten die vaker komen, daar bouw ik echt een band mee op.

Combinatie van behandelingen voor een ultieme wellness beleving
Als schoonheidsspecialiste in Amersfoort geef ik verschillende behandelingen, welke ik combineer om je een unieke wellness beleving aan te kunnen bieden. Zo combineer ik reiki met een ontspannende gezichtsmassage. Een ontspannende behandeling kan bestaan uit een voetenbadje, penseelmassage, hoofdhuidmassage, oorreflex massage, hotstone massage. Uiteraard is dit geheel aan jou hoe jij een ontspannende behandeling wilt invullen. Jouw ontspanning en weldaad staan op nummer 1. Naast ontspanning, vind je bij mij ook huidverbeterende behandelingen. We kijken dan samen naar jouw huid en de onregelmatigheden die voor ongemak zorgen. Tijdens de intake besteden we hier uitgebreid aandacht aan. Vaak zijn voeding, hormonen en stress de veroorzakers van een slechte huid. Ik zal je dan ook vragen stellen om erachter te komen welke factoren invloed hebben op jouw huid. Uiteraard adviseer ik jou hierover.

Producten die jouw huid de verzorging geven die ze verdient
Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van producten die een positieve invloed hebben op jouw huid. Naturys en PHYTO 5 zijn de merken waar ik mee werk. Zij voeden de huid en geven haar de beste verzorging die ze verdient. Ik adviseer je graag producten voor thuisgebruik. Wil je blijven genieten van het effect van de behandelingen? Dan is het aan te raden om de producten ook thuis te gebruiken.

o_1a6o1e4f41q661jv1iq51lgutq6r_web-2
partner-logo01
phyto5-logo-grey-naam-verkleind-lode-1