Zoek je een professionele schoonheidssalon waar je een ontspanningsmassage in Amersfoort kunt boeken? Je bent van harte welkom bij Beautysalon Yarona. Wij hanteren een stevige massagetechniek en de nek en schouders worden altijd meegenomen tijdens de massage. Bij de meeste mensen zit dit namelijk wel (enigszins) vast.

Uitgebreide massage, aangepast op jou

Als je een ontspanningsmassage in Amersfoort bij Beautysalon Yarona boekt, dan kun je een uitgebreide massage verwachten, aangepast op jouw wensen en voorkeuren. De monnikskapspier (de spier die van je haargrens tot aan je schouderblad loopt) wordt altijd uitgebreid meegenomen tijdens de massage omdat hier veel spanning in zit. De techniek die we hanteren bestaat uit strijkbewegingen en rotaties.

Diverse massages

Je kunt bij ons, naast een ontspanningsmassage in Amersfoort, ook terecht voor diverse andere massages. Denk hierbij aan een hotstone massage, penseelmassage, hoofdhuidmassage en oorreflex massage. De oren hebben ongeveer 300 acupunctuurpunten. Ieder orgaan staat in verbinding met één of meer reflexzones en acupunctuurpunten die in of rondom de oorschelp liggen. Deze massage werkt regulerend. Dit wil zeggen dat het organisme zodanig wordt beïnvloed, dat het zelfwerkzame vermogen van ieder orgaan wordt ondersteund. De circulatie in het gehele organisme zal hierdoor verbeteren. Het gebeurt vaak dat een cliënt zo ontspannen is, dat degene bijna in slaap valt. Een compliment voor mijn werk!

Boek nu een massage

Boek nu een ontspanningsmassage in Amersfoort bij Beautysalon Yarona. We zijn bereikbaar per mail en telefoon (whattsapp ook) en ook online kun je een afspraak inboeken. We staan voor je klaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en zaterdag.

Bekijk behandelingen

o_1a6o1e4f41q661jv1iq51lgutq6r_web-2
partner-logo01
phyto5-logo-grey-naam-verkleind-lode-1