Wanneer u bij Beautysalon Yarona een afspraak maakt, gaat u akkoord met onze huisregels.

Wensen/klachten:
Wij doen er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden. Daarom stellen wij het zeer op prijs als u aangeeft wat u precies van ons verwacht (hier is ruim gelegenheid voor tijdens de intake) en wat u wel of niet prettig vind. Op deze manier kunnen wij het beste aan uw wensen voldoen. Mocht het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent, laat het ons weten, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Contra-indicaties:
Wij behandelen niet bij de volgende aandoeningen:

  • Koorts/koortslip
  • Besmettelijke huidziekten
  • Griep/verkoudheid

Indien u twijfels/vragen heeft over bovenstaande, neemt u dan contact met ons op.

Intake:
Wanneer iemand voor het eerst komt, doen wij een uitgebreide intake. Hierbij worden onder andere uw persoonlijke gegevens in kaart gebracht. Ivm de privacy wet worden deze gegevens in een gesloten ruimte bewaard en niet met derden gecommuniceerd. Daarnaast worden uw wensen in kaart gebracht en allergieën/gezondheid besproken.

Afspraak maken:
Afspraken kunnen worden gemaakt per telefoon/whatsapp/online (Treatwell)/mail of via het contactformulier op de site. Wanneer wij aan het behandelen zijn, nemen we geen telefoon op om de rust in de salon te bewaren. U kunt ten alle tijden het antwoordapparaat inspreken van het mobiele nummer. U wordt dan dezelfde dag terug bericht. Gemaakte afspraken worden bevestigd via de mail.

Afspraak annuleren:
U kunt tot 24 uur voor de afspraak kosteloos de afspraak verzetten of annuleren. Wanneer u te laat uw afspraak annuleert, zijn wij genoodzaakt om de behandeling voor 50% in rekening te brengen. Als de geboekte behandeling met een cadeaubon zou worden betaald en u komt niet, of zegt te laat af, komt deze te vervallen. Onvoorziene omstandigheden daargelaten.

Wanneer u te laat bij ons komt, word de tijd dat u te laat was in mindering gebracht op de totaal geboekte behandeltijd. Wel wordt de volledige behandeling berekend.

Cadeaubonnen:

Onze cadeaubonnen hebben een geldigheid van 1 jaar na uitgifte. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Algemeen:
Wij behouden ons het recht om cliënten te weigeren waarvan de persoonlijke hygiëne te wensen overlaat.

Kinderen kunnen worden behandeld na overleg met ouder/verzorger. Bij kinderen jonger dan 16 jaar is het zeer wenselijk dat er een volwassene meekomt.

Heren zijn uiteraard ook welkom in de salon, maar wij doen geen enkele harsbehandeling bij heren.

Alle lichaamsbehandelingen die wij doen zijn van strikt niet-erotische aard. Bij ongewenst gedrag, mochten de omstandigheden ons daartoe dwingen, staken wij per direct de behandeling en verzoeken u, na betaling van de volledige behandeling de salon te verlaten.

Berichten:
Buiten werktijden en in het weekend wordt er niet gereageerd op appjes of priveberichten. Afspraken inplannen kan een hoop tijd in beslag nemen. Een bericht sturen kan dus uiteraard wel, maar houdt er rekening mee dat deze niet beantwoordt wordt buiten werktijden, de agenda hebben we niet 24/7 bij ons. Voor verdere dringende vragen maken we uiteraard altijd even tijd.