Vanaf zaterdag 28 september kun je bij Beautysalon Yarona ook een behandeling boeken bij onze medisch pedicure Monica Dal. Hiermee maak je de eerste stap naar een “moment voor jezelf”. Een moment om eens stil te staan en naar je voeten te kijken. Want je voeten weerspiegelen namelijk je gezondheid en persoonlijkheid.

Monica heeft en geeft aandacht aan je voeten, voor voeten die verhoogd risico hebben op infecties, diabetes en/of reuma. Voor voeten die meer prestatie uit hun sport willen halen. Voor de zwaar belaste voet die lichamelijke klachten veroorzaakt. Voor voeten die ontspanning zoeken om hierdoor gezond en stabiel in het leven staan en dit ook willen blijven.

Maar wij kijken verder dan alleen de voeten. Vanuit mogelijke voetproblemen ontstaan veelal andere fysieke klachten, of andersom. Bij oorzaken als verkeerde lichaamshouding, eenzijdige bewegingen, stress, of sportgerelateerde klachten, kan een massagebehandeling op maat je verder helpen. Dit ter bevordering van het genezingsproces en om in je dagelijkse leven en werk, de optimale prestatie en productie eruit te kunnen halen en natuurlijk voor je algehele gezondheid.

Onze aanpak onderscheidt zich door een goede intakegesprek en een op maat gemaakt advies. Dit doen wij door middel van een intake gesprek waarbij wij goed naar klachten luisteren en kijken. Hierdoor kunnen wij vaststellen welke klacht(en) wij behandelen en welke behandelingsmethode(n) hiervoor geschikt zijn.

Natuurlijk hoeft er niet altijd een directe aanleiding nodig te zijn om bij een pedicure langs te gaan. Veelal is ontspanning en plezier al reden genoeg, maar de belangrijkste reden is natuurlijk aandacht voor je lichaam en aandacht voor jezelf.

Kortom, Monica is er voor jong en oud en staat voor zowel voorlichting, klachtenbehandeling, preventie, als ontspanning.

Even voorstellen…Monika Dal

Een veelzijdige, nieuwsgierige, humoristische en creatieve vakvrouw, die onderzoekt en leert. Die mensen op een eenvoudige en begrijpelijke manier handvatten aanbied, om evenwichtig op de voeten en in het leven te kunnen staan. Van oorsprong polyenergetisch therapeut en groepsopvoeder.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, brengt de mens naar een betere prestatie. Dit klinkt heel logisch, maar te vaak is de balans tussen geest en lichaam verstoord. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals voeding, emotie en stress.

Deze verstoringen kunnen lichamelijke klachten laten ontstaan, onder andere ook bij de voeten. Bij voetproblemen is het niet alleen de klacht weghalen. Maar ook kijken naar eventuele andere oorzaken van hetprobleem.

Balans tussen geest en lichaam kan ook worden bevorderd door verschillende massage technieken. Dit kan ondersteunend werken en het genezingsproces bevorderen.

Om dit te kunnen bieden ben ik daarom met veel plezier in de voetverzorging gestapt.

Vanaf 1999 heb ik mij bekwaamd in de hierna volgende vakgebieden:

  • Poli-Energetisch Therapie (Alternatieve Psychotherapie):
    • Academie voor Poli-Energetisch Therapie (VOV) te Amersfoort
  • Alternatieve psychotherapie is een unieke zeer uitgebreide vorm van psychotherapie. Deze is gestoeld op de meest werkzame aspecten uit de klassieke psychotherapie.
  • (Medische) Pedicure:
    • Academie voor Uiterlijke Verzorging Acuive te Amersfoort

 

 

naobay-logo-klein
partner-logo01
phyto5-logo-grey-naam-verkleind-lode-1