Mijn naam is Renate van Tuijl-Sinnige en ik woon in Amersfoort, samen met mijn echtgenoot en twee zoons. Mijn schoonheidssalon in dit vitiliteits instituut is nieuw en uniek in Amersfoort! Er is zoveel kennis en kunde onder een dak dat we echt op ieders vraag een gepast antwoord kunnen creëren.

De naam “Yarona” is ontstaan door een combinatie van de namen van mijn kinderen:
Ya (Yannick) RonA (Aaron). In de praktijk staat Yarona voor passie voor ons werk en kundigheid. Kortom: Professionaliteit!
Ons vak is een geweldig vak! Enerzijds omdat je oneindig veel kunt leren over de huid in het algemeen, anderzijds omdat je soms mensen met een bepaald huidprobleem in de praktijk krijgt die je

van hun aandoening kunt afhelpen. En dat geeft voldoening!

Het team vindt het altijd weer een uitdaging om mensen een “moment voor jezelf” te geven zodat zij telkens de praktijk met een fijn gevoel verlaten.
Onze missie is ervoor te zorgen dat je goed in je vel zit, en dit vervolgens kunt uitstralen door er goed uit te zien! Hierbij kunnen wij helpen door middel van huidverbetering- en ontspanningsbehandelingen en make-up. Graag verwelkomen wij je binnenkort in de gezellige praktijk in Amersfoort!

Met vriendelijke groet,
Renate van Tuijl-Sinnige

naobay-logo-klein
partner-logo01
phyto5-logo-grey-naam-verkleind-lode-1