Wij verwelkomen u graag in onze beautysalon te Amersfoort. Lijkt een van onze behandelingen u ook wel wat? Maak dan eens een afspraak en laat u compleet verwennen. Neem telefonisch contact met ons op via (whatsapp) 06-15651479, of kom gewoon een keer langs! De beautysalon is te vinden aan de Ruimtevaart 24 op industrieterrein Calveen, direct naast het Van der Valk hotel.

Wilt u een afspraak maken, een cadeaubon en/of een product kopen, dan kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Wilt u alleen iets afhalen dan kan dit op afwijkende tijden in overleg.

De Beautysalon is te vinden aan de Ruimtevaart 24 op industrieterrein Calveen, direct náást het Van der Valk hotel. Als je op de fiets komt, kun je deze gewoon bij de ingang neerzetten. Parkeerplaats is aan de straatkant. Als hier plek is, hier parkeren. Zoniet, doorrijden langs het pand naar achteren.

Ingang is ook aan de straatkant. Je komt bij de koffiebar binnen. Links om de hoek is de lift. Deze kun je nemen naar de 5e etage. Uit de lift 2x linksaf en daarna rechtsaf. Ik zit in de hoek.

Afspraak maken
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze huisregels.

Contact

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

o_1a6o1e4f41q661jv1iq51lgutq6r_web-2
partner-logo01
phyto5-logo-grey-naam-verkleind-lode-1