GeneO+

De 3-in-1 behandeling voor huidverjonging en anti-aging

OxyGeneo zuurstofbehandeling

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

De oxygeneo werkt met 3 stappen namelijk:

  • Stap 1: verwijderd dode huidcellen op een milde wijze.
  • Stap 2: inwerken van de gel. In deze gel zitten werkstoffen die diep in de huid worden opgenomen.
  • Stap 3: geeft zuurstof aan de huid. De gel veroorzaakt veel koolstofdioxide belletjes die vrij komen. Hier reageerd de huid op door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen.

De revive behandeling reduceert rimpels en lijntjes, verbetert de huidstructuur. Maakt de huid glad, verjongt en verfrist. Revitaliseren de doffe huid en stimuleert de aanmaak van collageen.

De illuminate behandeling brengt de levenloze huid met doffe uitstraling terug tot leven. Egaliseert de teint en vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Geeft een frisse en gerevitaliseerde uitstraling.

De detox behandeling zorgt voor een ontgifting van de huid en voert gifstoffen af. Heeft een krachtige anti oxidatie werking, is ontstekingsremmers en heeft een natuurlijk kalmerende werking.

De hydrate behandeling herstelt de barrierefunctie van de huid, waardoor overmatig vochtverlies wordt tegen gegaan. Verhoogt het lipidegehalte van de huid en brengt de huid terug in balans.

De balance reinigt de poriën en balanceert de talgproductie, waardoor een glimmende huid wordt voorkomen. Het verbetert de huidstructuur waardoor de huid een gladdere uitstraling krijgt. Heeft tevens een krachtige detox werking op de huid.

Voordelen OxyGeneo

  • Zuurstofverrijking van binnenuit
  • Verbetert de huidstructuur
  • Gladdere huid en stralende teint
  • Optimale opname van actieve werkstoffen
  • Direct zichtbare resultaten