Phyto 5

Phyto 5 is een Zwitsers natuurlijk merk op plantaardige basis, geïnspireerd op de eeuwenoude Chinese Geneeskunde. Dit betekend dat het helpt de energie weer te laten stromen in het lichaam door middel van een holistische benadering. Alles draait hierbij om balans, Yin en Yang*.

*Yin symboliseerd vrouwelijkheid (zwart, aarde, koude het noorden, vochtigheid) en Yang symboliseert mannelijkheid (wit, hemel, warmte, het zuiden, droogte). Het zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes (tegenpolen) maar vooral elkaar aanvullen.

Beweging en verandering worden beïnvloed door de vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen vormen samen één geheel. Elke verstoring van de natuurlijke cyclus leidt tot uitputting, lichamelijke en/of mentale vermoeidheid. U bereikt opnieuw totale harmonie als u element per element terug in evenwicht brengt. PHYTO 5-statement:

  • Innerlijk en uiterlijk welzijn gaan samen
  • Elk uiterlijk probleem heeft een innerlijke oorzaak
  • Individuele aanpak van de totale persoon (gezicht + lichaam)
  • Puur natuurlijke producten en verzorgingen

De kosmische dualiteit. Het één kan niet zonder het ander. Alles is in harmonie met elkaar, maar is ook continu onderhevig aan verandering. Het gepresenteerd volledig het leven.
Meer informatie hierover is ook te vinden wanneer je op Google zoekt naar betekenis Yin Yang.


Naobay

NAOBAY staat voor ‘Natural And Organic Beauty And You’ en wordt met passie en liefde geproduceerd door een ambachtelijke familiebedrijf in het trendy, Spaanse Valencia. De VEGAN producten van Naobay bestaan uitsluitend uit 100% pure, zuivere, natuurlijke, biologische ingrediënten, goedgekeurd door Ecocert, vrij van toxische stoffen of ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid zoals parabenen, siliconen of PEG’s. De beleving is compleet wanneer je de zachte natuurlijke geuressences ervaart en de prachtige design verpakkingen met ambachtelijke vervaardigde houten doppen (vervaardigd van hout uit de lokale staalindustrie, 100% BIO-afbreekbaar, zonder chemischhe toevoegingen) in je badkamer hebt staan.

Ze hebben de hele wereld afgereisd om de beste ingrediënten uit de natuur te vinden, en met deze ingrediënten hebben we deze range producten zorgvuldig geformuleerd. Een intuïtieve selectie van elf producten die de verwachtingen van elke huid die onderworpen is aan stadsleven, zal overtreffen. Een totaal van twintig natuurlijke werkzame bestanddelen en elf biologische oliën die, strategisch gecombineerd, de huid zal beschermen tegen externe agressies gedurende de dag, het de huid diepgaand zal voeden aan het einde van de middag en het zal kalmeren en repareren tijdens de nacht.

We combineren de NAOBAY filosofie met innovatie om efficiënte en respectvolle multifunctionele producten van onze planeet te bieden.


HL peelings


De HL peelings worden geïmporteerd Israel. Hier staat een en professioneel cosmetica bedrijf dat een breed scala aan zeer hoogewaardige cosmetica aanbied. De formules zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en klinisch onderzochte en geteste componenten,

met de nadruk op productveiligheid, kwaliteit en voordelen.

De productieprocessen vinden plaats in een ultramoderne fabriek, met behulp van actieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit met behoud van milieubewustzijn en verantwoordelijkheid. De slogan “Altijd actief” weerspiegelt de essentiële aanpak: producten die zijn gebaseerd op actieve ingrediënten (onder andere een zeer hoge concentratie vit C) om zichtbare resultaten te bieden en een constant streven naar het creëren van innovatieve, effectieve oplossingen.

Productie, onderzoek en ontwikkeling
De ultramoderne productie-eenheid van HL produceert alle bedrijfsproducten in overeenstemming met GMP productie normen
en de ISO 9001-kwaliteitsnorm. De productieprocessen in de fabriek worden te allen tijde gecontroleerd en bewaakt door de QA-afdeling, die inspecties en kwaliteitscontrole uitvoert in alle stadia van het productieproces. De HL-onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria beschikken over ervaren chemici en apothekers met relevante ervaring en opleiding, die zijn belast met het ontwikkelen van geavanceerde formules en het voortdurend verbeteren van bestaande formules.

Wij hebben 3 verschillende sterktes peeling.

Peeling 1, voor iedereen geschikt die echt een goede boost voor de huid wil ervaren.

Peeling 2, dit is een echte anti-age behandeling waarbij de te gebruiken producten over een hoge concentratie vit C bevatten.

Peeling 4 is een ‘heftige’ en alleen geschikt voor in de wintermaanden en ook alleen na gestart te zijn met eerst peeling 1-> 3 tot 5 weken later peeling 2 en vervolgende weer 3-5 weken later peeling 4.

Voor thuisgebruik zijn er de reinigers, lotions, serums, cremes en oogcremes. Los verkrijgbaar of het serum samen met een dag en nachtcreme in een set.


Ondersteunende producten – Eqology

Ik ben heel lang op zoek geweest naar ‘iets’ wat van binnenuit helpt om klachten verminderend te werken. Ik merk nl dat wij in de salon steeds meer klanten krijg met ziektebeelden, en allerlei huidaandoeningen.

Het noorse merk Eqology biedt wat ik zocht. Hier ben ik heel enthousiast over omdat het ook meetbaar is.

Het is geen beauty behandeling, maar het zijn supplementen voor thuisgebruik. Eén supplement (vit k2/d3) en 1 olie (omega 3).

Door middel van een bloedtest (vingerprikje) worden je waardes getest. Dus vit K en D in het bloed en de omega. Dit wordt gedaan in een laboratorium in Noorwegen.

Bij veel mensen zijn de darmen niet in orde, waardoor je supplementen kunt nemen tot je een ons weegt, maar als dit niet goed wordt opgenomen of verwerkt dan doet het gewoon nagenoeg niks of in veel mindere mate.

Het gaat hier om een traject van 6 maanden waarbij in de 1e maand en in de 5e maand je waardes worden geprikt. Je slikt 6 maanden de supplementen (die je evt kunt aanvullen met een energy booster bij lichamelijke klachten en/of collageen met hyaluronzuur bij huidklachten. Deze laatste is ook perfect voor dames die vanaf hun 40ste levensjaar ongeveer toch wat lijnen en rimpels gaan zien in hun huid.


Loveli

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Al onze favoriete beautyproducten zitten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Niet voor je huid en niet voor je lijf.

100% natuurlijke producten kunnen juist ook heerlijk ruiken, er mooi uitzien en minstens net zo goed/en over het algemeen zelfs wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥.

Wij hebben van loveli de dames en heren deo’s (grote en kleine verpakking), bodywash voor dames en heren, hand’- en voet crèmes, body olie en bodycreme, bodyscrub, en de spf’s 30 en 50.


Oolong thee en tincturen/supplementen

RIES Herbal Tea heeft bijzondere eigenschappen:

Deze thee werkt vitaliserend en ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt een dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. De oolongthee is afkomstig van de eigen theeplantage van Ries in Guangxi, China. Deze regio kenmerkt zich door een stabiel klimaat dat perfect is voor oolongthee. Zo kunnen ze altijd dezelfde hoogwaardige biologische oolongthee vol energie garanderen. Oolongthee combineert de positieve effecten van groene en zwarte thee: het vitaliserende effect van de zwarte thee en het ontgiftende effect van de groene thee.

Zet een kop oolongthee met 1 gram RIES Herbal Tea en laat het 2 à 3 minuten trekken. Naast deze vitaliserende basisthee, zijn er vier theelijnen ontwikkeld met elk een specifieke werking ter ondersteuning van de volgende processen: afvallen, vitaliteitsverbetering, verhogen van de weerstand en huidverbetering (de tincturen).

Dit is een vloeibaar kruidenextract op waterbasis die je zelf kunt toevoegen aan je kop Herbal Tea. Zo kun je de thee afstemmen op je eigen behoefte. Onze supplementen hebben nauwelijks tot geen invloed op de oorspronkelijke smaak van de thee.