Phyto 5

Phyto 5 is een Zwitsers natuurlijk merk op plantaardige basis, geïnspireerd op de eeuwenoude Chinese Geneeskunde. Dit betekend dat het helpt de energie weer te laten stromen in het lichaam door middel van een holistische benadering. Alles draait hierbij om balans, Yin en Yang*.

*Yin symboliseerd vrouwelijkheid (zwart, aarde, koude het noorden, vochtigheid) en Yang symboliseert mannelijkheid (wit, hemel, warmte, het zuiden, droogte). Het zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes (tegenpolen) maar vooral elkaar aanvullen.

Beweging en verandering worden beïnvloed door de vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen vormen samen één geheel. Elke verstoring van de natuurlijke cyclus leidt tot uitputting, lichamelijke en/of mentale vermoeidheid. U bereikt opnieuw totale harmonie als u element per element terug in evenwicht brengt. PHYTO 5-statement:

  • Innerlijk en uiterlijk welzijn gaan samen
  • Elk uiterlijk probleem heeft een innerlijke oorzaak
  • Individuele aanpak van de totale persoon (gezicht + lichaam)
  • Puur natuurlijke producten en verzorgingen

De kosmische dualiteit. Het één kan niet zonder het ander. Alles is in harmonie met elkaar, maar is ook continu onderhevig aan verandering. Het gepresenteerd volledig het leven.
Meer informatie hierover is ook te vinden wanneer je op Google zoekt naar betekenis Yin Yang.


Kalahari

Kalahari biedt cosmeticaproducten die afkomstig zijn uit Zuid-Afrika. Het continent met de meest bijzondere en krachtige flora en fauna ter wereld. Met ons assortiment aan kwalitatief hoogstaande huidproducten bieden we jou een unieke Afrika beleving én wezenlijk resultaat.

Deze bijzondere producten zijn phytoceutical. Dit betekend dat het huidverbeterende producten zijn met de best mogelijke formuleringen die de huidconditie respecteren.

Het merk heeft haar oorsprong in de Afrikaanse Kalahari-woestijn. Oprichter Carina Franck, groeide hier op en leerde ‘the ancient desert secrets‘. Dit gaf haar veel kennis en een krachtige kijk op het leven. Uit deze kennis, haar liefde voor de natuur én een sterke wens om dit te delen, heeft Carina het merk Kalahari opgericht.

Kalahari Lifestyle heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen.
Ieder retail product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle mensen die het beste willen voor hun huid.


Ondersteunende producten – Eqology

Ik ben heel lang op zoek geweest naar ‘iets’ wat van binnenuit helpt om klachten verminderend te werken. Ik merk nl dat wij in de salon steeds meer klanten krijg met ziektebeelden, en allerlei huidaandoeningen.

Het noorse merk Eqology biedt wat ik zocht. Hier ben ik heel enthousiast over omdat het ook meetbaar is.

Het is geen beauty behandeling, maar het zijn supplementen voor thuisgebruik. Eén supplement (vit k2/d3) en 1 olie (omega 3).

Door middel van een bloedtest (vingerprikje) worden je waardes getest. Dus vit K en D in het bloed en de omega. Dit wordt gedaan in een laboratorium in Noorwegen.

Bij veel mensen zijn de darmen niet in orde, waardoor je supplementen kunt nemen tot je een ons weegt, maar als dit niet goed wordt opgenomen of verwerkt dan doet het gewoon nagenoeg niks of in veel mindere mate.

Het gaat hier om een traject van 6 maanden waarbij in de 1e maand en in de 5e maand je waardes worden geprikt. Je slikt 6 maanden de supplementen (die je evt kunt aanvullen met een energy booster bij lichamelijke klachten en/of collageen met hyaluronzuur bij huidklachten. Deze laatste is ook perfect voor dames die vanaf hun 40ste levensjaar ongeveer toch wat lijnen en rimpels gaan zien in hun huid.


Loveli

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Al onze favoriete beautyproducten zitten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Niet voor je huid en niet voor je lijf.

100% natuurlijke producten kunnen juist ook heerlijk ruiken, er mooi uitzien en minstens net zo goed/en over het algemeen zelfs wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥.

Wij hebben van loveli de dames en heren deo’s (grote en kleine verpakking), bodywash voor dames en heren, hand’- en voet crèmes, body olie en bodycreme, bodyscrub, en de spf’s 30 en 50.


Oolong thee en tincturen/supplementen

RIES Herbal Tea heeft bijzondere eigenschappen:

Deze thee werkt vitaliserend en ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt een dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. De oolongthee is afkomstig van de eigen theeplantage van Ries in Guangxi, China. Deze regio kenmerkt zich door een stabiel klimaat dat perfect is voor oolongthee. Zo kunnen ze altijd dezelfde hoogwaardige biologische oolongthee vol energie garanderen. Oolongthee combineert de positieve effecten van groene en zwarte thee: het vitaliserende effect van de zwarte thee en het ontgiftende effect van de groene thee.

Zet een kop oolongthee met 1 gram RIES Herbal Tea en laat het 2 à 3 minuten trekken. Naast deze vitaliserende basisthee, zijn er vier theelijnen ontwikkeld met elk een specifieke werking ter ondersteuning van de volgende processen: afvallen, vitaliteitsverbetering, verhogen van de weerstand en huidverbetering (de tincturen).

Dit is een vloeibaar kruidenextract op waterbasis die je zelf kunt toevoegen aan je kop Herbal Tea. Zo kun je de thee afstemmen op je eigen behoefte. Onze supplementen hebben nauwelijks tot geen invloed op de oorspronkelijke smaak van de thee.